1453 İstanbulun Fethi Stratejik Kutu Oyunu -- Infinity Adet Fiyati

En uygun fiyatlarla, faturalı ve stoklu ürün teslimatı!

0.0

1453 İstanbulun Fethi Stratejik Kutu Oyunu -- Infinity Adet Fiyati

En uygun fiyatlarla, faturalı ve stoklu ürün teslimatı!

0.0
Listeme Ekle
%100
Okul Dünyası
Mağaza Detay

Büyük küçük herkesin birlikte keyifle vakit geçirmesini sağlayacak olan İstanbul’un Fethi kutu oyunu, mekânsal olarak yan yana olmalarına rağmen sanal ortamlarda kaybolmuş, birbiriyle irtibatları sınırlı hale gelen arkadaşları, aileleri, komşuları bir kutu etrafında toplayıp sosyalleştirmek gayesi taşıyor. Oyun sosyalleştirme amacının yanı sıra, oyuncuya tarihin içinden bir rol vererek İstanbul’un fethinin nasıl gerçekleştiğini anlamasını sağlıyor. Ortalama 45 dakika süren oyun boyunca, oyuncular, fetihte tarihi rolü olan isimleri, saldırı ve savunma amaçlı kullanılan silahları, cepheleri, hücum taktiklerini öğreniyor.

Oyunun amacı, oyun alanına sancak dikmektir. En çok sancağı diken oyuncu, oyunu kazanır. İstanbul’un yeni Fatihi olur.

Sancak dikmek için piyon saldırısı yapmalısınız. Piyon saldırısı yapmak için de her el güç karşılaşmasında rakiplerinizi yenmelisiniz.

5 çeşit piyon, 5 çeşit askerî birliği temsil eder. Piyon saldırısında bulunmak için de her el güç karşılaşmasında rakiplerini yenmeye çalışırlar.

Oyun, yerel içeriği sebebiyle bir aile oyunu olarak değerlendirilmekle birlikte, konusu itibariyle okullarda öğrencilerin eğitimi amacıyla kullanabilir niteliktedir. Fetih ile ilgili askerî bilgiler, yer ve şahıs isimleri, fethin stratejisi; kısaca, İstanbul’un fethinin nasıl gerçekleştiği en eğlenceli ve kolay şekilde öğrenilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler