60304 LEGO® City Yol Zemini /112 parça /+5 yaş

60304 LEGO® City Yol Zemini /112 parça /+5 yaş

0.0
%100
avm14
Ücretsiz Kargo

60304 LEGO® City Yol Zemini /112 parça /+5 yaş

60304 LEGO® City Yol Zemini /112 parça /+5 yaş

0.0
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
avm14
Mağaza Detay

Bu LEGO® City Yol Zeminleri (60304) yapım seti, karanlıkta parlayan oyuncak sokak lambaları, trafik ışıkları, yol levhaları, trafik şeridi işaretleri, hız tümsekleri, yaya geçidi, ağaçlar ve yeşil bitkilerle çocukların yaratıcı oyunlarına gerçekçi bir arka plan katar. Çocuklar Yol Zeminlerini istedikleri gibi yerleştirebilir, bunların etrafında bir şehir inşa edebilir ve diğer LEGO Yol Zeminli yapım setlerine bağlayarak şehirlerini genişletebilir!5 yaş ve üzeri LEGO City hayranları için harika bir hediyeBu LEGO City Yol Zeminleri oyuncak yapım setine kolay anlaşılır bir yapım rehberi ile akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus dahildir. Bu interaktif yapım rehberi, yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde kısa sürede genç LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür.Erkek ve kız çocuklar için ilham veren oyuncaklarLEGO City yapım setleri; gerçek hayattan olaylara dayalı keyifli, eğlenceli bir oyun deneyimi sunan özelliklerle dolu binaları, gerçekçi oyuncak araçları ve eğlenceli karakterleriyle açık uçlu, yaratıcı rol oyunlarını teşvik eder.

  • Çocuklar bu LEGO® City Yol Zeminleri (60304) yapım setiyle LEGO oyunlarına gerçekçi bir arka plan ekleyebilir. Muhteşem bir yapım ve oyun deneyimi için mükemmel bir başlangıç noktasıdır.
  • Kutuda ne var? Çocuklar trafik şeridi işaretleri, hız tümsekleri ve yaya geçidi olan 5 LEGO® Yol Zeminine, ayrıca karanlıkta parlayan sokak lambalarına, oyuncak trafik ışıklarına, yol levhalarına, ağaçlara ve yeşil bitkilere sahip olacak.
  • Çocuklar pek çok orijinal detaya sahip gerçekçi bir LEGO® yol düzeni oluşturabilir ve diğer LEGO City Yol Zemini yapım setlerine bağlayarak şehirlerini genişletebilir.
  • Bu LEGO® City Yol Zeminleri oyun seti, 5 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da sıradan gün hediyesidir.
  • Yapıldığında birinci Yol Zemini düzeninin yüksekliği 13 cm, genişliği 44 cm, derinliği 38 cm’dir.
  • LEGO® City Yol Zeminleri, çocukların LEGO oyun ve modelleri için harika bir arka plandır.
  • Basılı bir yapım rehberi ve akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının içinde olan Instructions PLUS dahildir. Bu interaktif rehber, yeni başlayanların usta yapıcılar olmasını sağlar!
  • LEGO® City My City setleri, çocuklar gerçekçi mekanlarda açık uçlu maceralar geliştirirken hayali rol oyunlarını harekete geçiren renkli binalar, havalı oyuncak araçlar ve eğlenceli karakterler içerir.
  • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen tüm LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 1958’den beri bu hiç değişmedi.
  • LEGO® City yapım oyuncakları, katı güvenlik standartlarını karşıladıklarından emin olmak için kapsamlı testlerden geçirilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler