71393 LEGO® Super Mario™ Bee Mario Güçlendirme Paketi, 13 parça, +6 yaş

71393 LEGO® Super Mario™ Bee Mario Güçlendirme Paketi, 13 parça, +6 yaş

0.0
%100
avm14
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere Ücretsiz Kargo Fırsatı

71393 LEGO® Super Mario™ Bee Mario Güçlendirme Paketi, 13 parça, +6 yaş

71393 LEGO® Super Mario™ Bee Mario Güçlendirme Paketi, 13 parça, +6 yaş

0.0
Kargo Fırsatı
250.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
avm14
Mağaza Detay
Bu Bee Mario Güçlendirme Paketi (71393) ile LEGO® Super Mario™ oyun deneyimine ekstra heyecan katın. LEGO® Mario™ (figür dahil değildir) için interaktif bir arı kostümü içerir, oyuncu ‘uçarak’ ekstra dijital altın kazanma şansı yakalar ve arı gibi vızıltı sesi çıkarır. Bu set, LEGO Mario’yu içeren LEGO Super Mario Başlangıç Seti'ne 71360 ya da LEGO® Luigi™ figürünü içeren 71387 setine sahip, trend belirleyen çocuklar için süper bir hediyedir.

Eğlenceli bir Uygulama
Pakette ve ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında resimli yapım talimatları bulunur. Uygulama ayrıca çocukların yapıp oynamak için ilham veren fikirlerini paylaşması için güvenli bir forum ve başka eğlenceli özellikler sunar.

Sınırsız yaratıcı eğlence
Koleksiyonluk LEGO Super Mario oyuncak setleri, ünlü Super Mario karakterlerini gerçek dünyaya taşır. Başlangıç Seti, Ek Macera Setleri ve Güçlendirme Paketleri, hayranların tek başlarına ya da grup halinde oynamak üzere kendi benzersiz seviyelerini yapmalarına olanak tanır.

  • LEGO® Mario™ (figür dahil değildir) için interaktif bir kostüm içeren bu Bee Mario Güçlendirme Paketi (71393) ile LEGO® Super Mario™ oyunlarına biraz heyecan katın.
  • Parçalarla yapılan bu aksesuar, Mario ile Maceraya Başlangıç Seti'ndeki (71360) LEGO® Mario™ figürüne veya Luigi ile Maceraya Başlangıç Seti'ndeki (71387) LEGO® Luigi™ figürüne uygundur.
  • LEGO® Mario™ bu kostümü giydiğinde, oyuncular onu ‘uçurarak’ ekstra dijital altın kazanır ve figür uçurulduğunda arı gibi vızıltı sesleri çıkarır.
  • Pakette ayrıca çocukların yaptıkları seviyeye ekleyebilecekleri çiçekler ve yeşil ‘çimen’ LEGO® parçaları bulunur, resimli talimatlar sayesinde çocuklar kolayca yapabilir.
  • Ücretsiz LEGO® Super Mario™ uygulamasında talimatlar, yapmanın ve oynamanın yaratıcı yolları için fikirler ve daha fazlası bulunur. Uyumlu Android ve iOS cihazların bir listesini LEGO.com/devicecheck adresinde bulabilirsiniz.
  • Bu koleksiyonluk yapım oyuncağı, 6 yaş ve üzeri yaratıcı çocukların LEGO® Super Mario™ Başlangıç Seti ve Ek Macera Setlerini kişiselleştirmeleri için şahane bir doğum günü veya yılbaşı hediyesidir.
  • Frog Mario Güçlendirme Paketi (71392) gibi Başlangıç Setleri ve Ek Macera Setleri ile birlikte kullanılabilecek başka LEGO® Super Mario™ Güçlendirme Paketleri mevcuttur.
  • Koleksiyonluk LEGO® Super Mario™ oyuncak setleri, popüler Super Mario karakterlerini gerçek dünyaya taşır ve hayranlarına kendi benzersiz seviyelerini sınırsız şekilde genişletme, yeniden yapma ve oluşturma olasılığı sunar.
  • LEGO® yapım parçaları, 1958’den beri tutarlı, birbiriyle uyumlu olması ve her seferinde kolay ve güçlü bir şekilde takılması için katı sektör standartlarına uygun üretilmektedir.
  • LEGO® yapım parçaları, katı güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için maksimum derecede test edilir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler