3104 MELODY BANYO BATARYASI

3104 MELODY BANYO BATARYASI

0.0
24 Saatte Kargoda
Hızlı Gönderi
Ücretsiz Kargo

3104 MELODY BANYO BATARYASI

3104 MELODY BANYO BATARYASI

0.0
Hızlı Gönderi
24 Saatte Kargoda
Ücretsiz Kargo
Listeme Ekle
%100
Fırsatlar Deposu
Mağaza Detay
Montaj ve Kullanım Uyarıları:
-Malın, taşıma ve nakliye sırasında kutu ve koliler ıslatılmamalı, ters çevrilmeden taşınmalı ve atılmamalıdır. Çizilme, ezilme, kırılma vb. hasarlara yol açacak durumlara dikkat edilmelidir.
-Armatürleri mutlaka uzman tesisatçıya monte ettiriniz.
-Kartuşlu (seramik diskli) bataryaların montajı yapılırken bu ürünler için tasarlanmış filtreli ara musluklarını kullanınız.
-Armatürü tesisata montaj yapmadan önce: tesisat içindeki paslı su ve inşaat atıklarını (taş, kum, vs.) temizleyiniz. Temizlenmeyen atıklar ve sudaki kireç zamanla süzgeçleri tıkamakta ve su akışını engellemektedir. Süzgeçleri dikkatlice söküp temizleyiniz. Armatürlerinizi temizlerken kesinlikle çamaşır suyu, kireç sökücü ve tuz ruhu vb. gibi temizlik malzemeleri kullanmayınız. Deterjan ve asitli sular ürünleri bozar. Sadece sabunlu su ve kuru bez ile temizlenir.
-Armatürün krom kaplaması montaj esnasında hasar görmemesi için  dişli anahtar kullanmayınız. Ürünlerin çizilmemesi için montaj anında ağızları plastik kaplı anahtarları kullanınız.
-Tesisatınızın içinde bulunan plastiklerin dışarı atılabilmesi için, bir miktar suyu mutlaka boşa akıtarak boruların içini temizleyiniz. -Suyunuz temiz değilse, tesisatın ana girişine (sayaç yanına) ve armatürlerin soğuk su girişlerine mutlaka filtre takınız. Filtre belli zamanlarda temizlenmelidir. -Banyo bataryasının eksantriğini tesisata bağlarken teflon bant kullanın. Bunun dışındaki ürünlerinizde, sadece kutu içinde verilen contalar ile montaj yapılabilir.
-Ankastre bataryalarda bağlantı hortumuna ilave yaptırmayınız, ara musluğu yakınlaştırınız. -Maximum su sıcaklığı 70 derece olmalıdır. Su basıncı 5 (bar) dır. Bölgenizde su basıncı 10 (bar) atmosferden fazla ise; yüksek su basıncında ana girişe ve daire girişine mutlaka basınç düşürücü takınız.
-Renkli krom ve kaplamalı mamülleri direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. -Nakliye sırasında meydana gelen deformasyonlar, hatalı montajlar, tesisat atıkları ve kireçlenmelerden meydana gelen arızalar, yanlış ve sert kullanımlar, asit temizleme malzemeleri kullanılması durumunda oluşan arızalar garanti kapsamına girmez.
-Penta Armatürlerimiz, insan ve çevre sağlığına tehdit edici her hangi bir madde içermemektedir. Armatürlerinizi güvenle kullanabilirsiniz.
-İnsan sağlığını korumak amacıyla su haricindeki sıvılarda kullanıma uygun değildir.

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler