71777 LEGO® Ninjago® - Kai'nin Ejderha Gücü Spinjitzu Saltosu 72 parça +6 yaş
+ ürün var

71777 LEGO® Ninjago® - Kai'nin Ejderha Gücü Spinjitzu Saltosu 72 parça +6 yaş

71777 LEGO® Ninjago® - Kai'nin Ejderha Gücü Spinjitzu Saltosu 72 parça +6 yaş

0.0
Ücretsiz Kargo

71777 LEGO® Ninjago® - Kai'nin Ejderha Gücü Spinjitzu Saltosu 72 parça +6 yaş

71777 LEGO® Ninjago® - Kai'nin Ejderha Gücü Spinjitzu Saltosu 72 parça +6 yaş

0.0
Kargo Fırsatı
200.00 TL ve Üzeri Siparişlere
Ücretsiz Kargo Fırsatı
Listeme Ekle
%100
acarshopping
Mağaza Detay
Kai'nin Ejderha Gücü Spinjitzu Saltosu aksiyon oyuncağı ile 6 yaş ve üzeri Ninja hayranları, kahramanlarına antrenman yaptırabilir ve ejderha gücüyle Spinjitzu becerilerini geliştirmesine yardımcı olabilir.

Çocuklar, bu salto atan oyuncak setiyle tek başlarına ya da arkadaşlarıyla birlikte Ejderha Gücü Kai’ye havalı numaralar yaptırarak saatler geçirebilir. Bir ninjanın Spinjitzu becerilerini geliştirmesine yardım edin!

Çocuklar Ejderha Gücü Kai’yi topaca yerleştirebilir, sonra kollarından birine vurup Kai’nin inanılmaz bir salto atışı yapmasını izleyebilir.

Görevi alevli engellerden kaçmak, İmperium Droidi figürünü yenmek ve yapım parçalarıyla inşa edilen alevli tutacağın tepesinden koleksiyonluk altın ejderha enerji küresini almaktır. Ayrıca turuncu bir ejderha gücü bulunur ve çocuklar, diğer NINJAGO setlerinden 4 farklı renkteki ejderha gücüyle koleksiyon yapabilir.

LEGO hayranları için eğlenceli bir dijital deneyim: LEGO Builder uygulaması, kolay ve sezgisel yapım macerasında size ve çocuğunuza yol gösterir. Modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırın ve döndürün, setleri kaydedin ve ilerlemenizi takip edin. Bu süper havalı engelli parkurla Ejderha Gücü Kai’ye antrenman yaptırarak Ninja becerilerini geliştirin!

Topacın içine yerleştirin, kollarından birine vurun ve inanılmaz bir salto atışı yaparken izleyin. Alevli engellerden kaçması, tehlikeli İmperium Droidini devirmesi ve alevli tutacağının üzerinden değerli altın ejderha enerji küresini alması gerekiyor.

Yeni NINJAGO dünyasını korumak için antrenman yapmaya devam edin!

• Salto atan aksiyon oyuncağı: 6 yaş ve üzeri ninja hayranları, bu LEGO NINJAGO Kai’nin Ejderha Gücü Spinjitzu Saltosu aksiyon oyuncağıyla kahramanlarına salto atma antrenmanı yaptırabilir.

• 1 mini figür: Oyun setinde numaralar yapmaya hazır bir Ejderha Gücü Kai mini figürü, ayrıca vurulduğunda bir o yana bir bu yana eğilebilen bir İmperium Droidi bulunur.

• Salto oyuncağı: Çocuklar, Ejderha Gücü Kai’yi topacın içine yerleştirip kollarından birine vurarak salto atmasını izleyebilir.

• Ninja ödülü: Bu dayanıklı oyun setinde ayrıca Kai’nin kazanması gereken koleksiyonluk altın ejderha enerji küresini taşıyan alevli bir tutacak ve 2 alevli engel bulunur.

• Seti tamamlayın: Diğer 2 NINJAGO interaktif aksiyon oyuncağına da göz atın: Nya’nın Ejderha Gücü Spinjitzu Drifti (71778) ve Lloyd’un Ejderha Gücü Spinjitzu Dönüşü (71779).

• İnşa edin ve oynayın: Bu 72 parçalı oyun seti, 6 yaş ve üzeri çocuklara Ejderha Gücü Kai’yi eğitmeye başlamadan önce hızlı bir model yapma deneyimi sunar ve doğum günü hediyesi ya da günlük bir hediye olarak verilebilir.

• Taşınabilir: Yüksekliği 5 cm, uzunluğu 8 cm ve genişliği 9 cm olan bu salto oyuncağı, bir arkadaşın evine oynamaya götürmek için mükemmel boyuttadır.

• Model yapmanın yeni bir yolu: LEGO Builder uygulaması, çocuklara sezgisel yapım yolculuğunda yol gösterir. Setleri kaydedebilir, ilerlemelerini takip edebilir ve modelleri yaparken 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir ve döndürebilirler.

Parça sayısı: 72

Kutu ölçüsü: 21 x 4,5 x 19,5 cm

Öne Çıkan Ürünler

Sizin için Seçtiklerimiz

Benzer Ürünler